PASTA 1
Keki için:
Yaban yulafı, süt ya da suyla karıştırılıp kek yapılır. İstenirse pişirilir; ama o zaman üstüne tekrar süt dökmeniz gerekir.
Krema için:
Süt ile kaymağı karıştırın ve iyice çırpın. Eğer süt ya da kaymak yoksa yerine yumurta beyazı kullanabilirsiniz, kıvamı arttırmak için de kullanılabilir.
Süsleme:
Meyveler, yemişler, çiçekler...
PASTA 2
Keki için:
Yaban yulafı, süt ya da suyla karıştırılıp kek yapılır. İstenirse pişirilir; ama o zaman üstüne tekrar süt dökmeniz gerekir.
Krema için:
Süt ile kaymağı karıştırın ve iyice çırpın. Eğer süt ya da kaymak yoksa yerine yumurta beyazı kullanabilirsiniz, kıvamı arttırmak için de kullanılabilir.
Keki için:
Yaban yulafı, süt ya da suyla karıştırılıp kek yapılır. İstenirse pişirilir; ama o zaman üstüne tekrar süt dökmeniz gerekir.
Krema için:
Süt ile kaymağı karıştırın ve iyice çırpın. Eğer süt ya da kaymak yoksa yerine yumurta beyazı kullanabilirsiniz, kıvamı arttırmak için de kullanılabilir.
Süsleme:
Meyveler, yemişler, çiçekler...
PASTA 2
Keki için:
Yaban yulafı, süt ya da suyla karıştırılıp kek yapılır. İstenirse pişirilir; ama o zaman üstüne tekrar süt dökmeniz gerekir.
Krema için:
Süt ile kaymağı karıştırın ve iyice çırpın. Eğer süt ya da kaymak yoksa yerine yumurta beyazı kullanabilirsiniz, kıvamı arttırmak için de kullanılabilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder