30 Mart 2015 Pazartesi

BK Burgerleri


WHOPPER

Boynuzlu eti
Yulaf hamuru
Kurutulmuş ballıbaba çiçeği
Turşu
Salça
Mayonez
Yaban marulu ya da eşek marulu (Ahanda şu ikisi:
)
Kırmızı renk yemiş (Yemişlerin yenilebilirliği)

Boynuzlu etini kıyım kıyım kesin ve sulandırıp iyice sıkın, şekil verin. Yulaf hamurundan burger ekmeği yapın ve üstünde kurutulmuş ballıbaba çiçeği ile pişirin.

STEAKHOUSE

Biftek (Alternatif olarak kemiksiz, yuvarlak, düz bir yılan eti parçası)
Papatya yapraklı hamburger ekmeği (Yulaf hamurundan)
Çekirge
Yaban marulu ya da eşek marulu
Kırmızı yemiş
Sos (İstediğiniz gibi; ama biftek sosu süper olur)
Peynir

Köfteyi sosta pişirin. Çekirgeleri kızartın.

TEXAS SMOKEHOUSE

Füme et
Köfte
Papatya yapraklı hamburger ekmeği (Yabani yulaftan)
Çekirge
Sos (Barbekü)

Çekirgeleri kızartın.

TENDERCHİPS

Kuş eti
Polen süslemeli ekmek (Yulaftan)
Mayonez
Kırmızı yemiş
Yaban marulu ya da eşek marulu

Kuş etinden fileto yapıp pişirin.

BIG KING

İki adet boynuzlu etinden köfte
3 katlı kurutulmuş ballıbaba çiçekli yabani yulaf hamurundan ekmek
Peynir
Turşu
Yaban marulu ya da eşek marulu
Sos (Kafanıza göre)

BEAN

Sebzelerden köfte
Kurutulmuş ballıbaba çiçekli yulaf hamurundan sandviç ekmeği
Peynir
Salça
Kırmızı yemişler

FISH ROYAL

Balık eti
Kurutulmuş ballıbaba çiçekli yulaf hamurundan burger ekmeği
Yabani marul ya da eşek marulu
Mayonez
Turşu
Haşlanmış yumurta beyazı
Karınca başı (limon suyu yerine)
Tuz

Kırmızı renkli malzemeleri iyice karıştırıp tartar sos yapın. Balık etini kıyım kıyım kesip kıyma yapın ve ondan köfte yapın. Ateşiniz varsa pişirin, yoksa pişirmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder