Evet, doğada yaprak sarma için ille de üzüm yaprağı şart değil. Şimdi adını hatırlayamadığım lamada mı ne öyle bir bitkiden ve gülhatmi yaprağından yapabilirsiniz.
Labada'ymış. Normalde tarzları şu:
Ama bizim kullanacaklarımız biraz daha küçük; şöyle:
Fotolar okulun arka bahçesinden; Thug Life.
Gülhatmilerin fotoğrafını gösteremiyorum; aha, buldum...
Normalde tarzları bu: http://bc.vc/KUv2jr
Bizim kullanacaklarımız biraz daha küçük ve çiçeksiz.
Tarif; ilk önce yaprakları yumuşaması için haşlıyoruz. Ardından elimizdeki malzemelerle iç yapıyor; sarıyor ve suyla pişiriyoruz.
Özel olarak evde yapacaksanız labada sarması şöyle, Gülhatmi sarması da böyle görünüyor.
Özel tarifler içinse buraya ve şuraya bakın.
Labada'ymış. Normalde tarzları şu:
Ama bizim kullanacaklarımız biraz daha küçük; şöyle:
Fotolar okulun arka bahçesinden; Thug Life.
Gülhatmilerin fotoğrafını gösteremiyorum; aha, buldum...
Normalde tarzları bu: http://bc.vc/KUv2jr
Bizim kullanacaklarımız biraz daha küçük ve çiçeksiz.
Tarif; ilk önce yaprakları yumuşaması için haşlıyoruz. Ardından elimizdeki malzemelerle iç yapıyor; sarıyor ve suyla pişiriyoruz.
Özel olarak evde yapacaksanız labada sarması şöyle, Gülhatmi sarması da böyle görünüyor.
Özel tarifler içinse buraya ve şuraya bakın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder